Funcions

Reunions

Abans de començar el curs, fem una trobada amb tots els pares i els nens per presenta-els-hi la classe i les mestres. Al mes d'octubre fem la primera reunió, on s'informa de les activitats i nous projectes. En aquesta reunió es trien els pares delegats de cada classe.

Al novembre tots junts celebrem la Castanyada i mengem els panellets que han fet els nens al taller de cuina. Al desembre es fa la trobada de Nadal. Veiem el vídeo de la representació dels "Pastorets" que cada any fan els nostres nens, i després cantem nadales, fem "l'amic invisible", bevem cava i mengem torrons.

Al març, per acabar el tercer trimestre, fem una Bunyolada al pati de l'escola. A l'abril hi ha la festa de St. Jordi, i tots els pares participen en la venda de roses i llibres. Al maig fem la Fira de St. Ponç, amb les melmelades que fem a l'escola. Hi ha "tastet" per tothom.

Al juny fem una Xocolatada o una Orxatada ( segons la calor que faci !) al pati. I ja com a cloenda, un altra dia al vespre, ens trobem pares i mestres a l'escola , per veure el video que s'ha anat filmant a cada classe amb les diferents activitats. Posteriorment es fa un sopar al pati amb el bufet lliure que entre tots haurem confeccionat. Xerinola, gresca ...i comiat.

Dins de l'apartat de les entrevistes, cal tenir en compte que no hi ha un màxim establert. Se'n poden demanar tantes com es necessitin. El que si que hi ha és un mínim : dues. Aquestes trobades amb cada família es fan fora d'hores de treball amb els nens i són per tractar d'una manera reposada qüestions generals relacionades amb l'infant. Dins de l'organització de l'escola , està previst que a l'hora de la sortida els pares i mestres puguin comentar qualsevol informació puntual del dia.