Funcions

Qué som ?

El C.E.I. NINS és un centre privat que va néixer l'any 1969. Acollim nens i nenes de 0 a 3 anys, i no més petits de 4 mesos.

Actualment disposem de cinc classes molt grans i assolellades , un pati de terra amb gronxadors, arbres i sorral de 230 m2, i un segon pati amb terra tou amb rodes i tobogans de 100 m2. També disposem d'una terrassa molt gran per fer-hi activitats i jocs i una altra més petita per fer de jardiners i plantar i cuidar les flors.

Som una escola activa, laica i catalana i l'objectiu principal del nostre Projecte Educatiu és ajudar als nostres nens i nenes a desenvolupar harmònicament la seva personalitat , en un ambient de llibertat i autonomia. Els ensenyem a ser independents i sociables, per tal d'augmentar la pròpia autoestima. Els donem la possibilitat de relacionar-se i compartir experiències amb altres nens i nenes, i adults. Els fem descobrir de mica en mica, uns valors, hàbits i pautes de conducta que els serviran per tenir més autonomia personal , i per tant , una seguretat cada vegada més gran .

A traves de les diferents activitats, els ajudem a anar consolidant el propi procés intel·lectual, tenint en compte les capacitats de cadascú , no només l'edat cronològica. El nostre interès no és solament que el nen/a arribi al nivell de coneixement previst, si no que s'eduqui en un ambient on trobi afecte, comprensió i estímul per anar-se formant una personalitat madura i segura. Les dades que tenim fins ara , ens demostren que fins ara ... ho estem aconseguint ! !.